Fedezd fel a környéket! Találd meg a megfelelő szolgáltatásokat és programokat!

Töltsd le most! Pályázatok GINOP!

Komár Csongor egyéni vállalkozó sikeresen pályázott a "Fiatalok vállalkozóvá válása" című felhívásra és a program keretén belül el tudta indítani vállalkozását.

TouristGuide Hungary "Rádszabva"


A TouristGuide Hungary alkalmazás célja az, hogy segítsen feltérképezni és megtalálni egy adott turisztikai célpont látványosságait, természeti adottságait, túrázási lehetőségeit, valamint gasztronómiai célpontjait, szórakozóhelyeit és szállásait. Ezen kívül a kikapcsolódni vágyók is megtalálják az igényük szerinti lehetőségeket: sportolás, horgászás, aktív-, passzív- és akár extrém kikapcsolódás keresésére is van lehetőség.

Több kategóriába csoportosítottuk az adott turisztikai helyek programjait, melyek könnyen megtalálhatók az applikáció segítségével. Hasznos információkat is tartalmaz az alkalmazás, például hol találhatók dohányboltok, lottózók. Szükség esetén SOS információk is rendelkezésre állnak, például: gyógyszertár, orvosi ügyelet, gumiszerviz, autószerelő műhely, autómosó, stb.

Kifejezetten egyéni igényekre szabható kereső áll rendelkezésre, a sok közül pár példa: éppen nyitva tartó menüs étkezési lehetőség, vagy akadálymentesített szolgáltatás, vagy SZÉP kártya elfogadóhely, vagy gluténmentes étkezési lehetőség, stb. A kiválasztott szolgáltatásokról és programokról hasznos információkat adunk: képi információk, nyitva tartás, szöveges bemutatkozás, interaktív elérhetőségek, legfontosabb jellemzők és az általuk meghirdetett programok.

Az adatok aktualizálását az applikációhoz kapcsolódó webes felület biztosítja. Ha Neked vagy ismerősödnek van olyan szolgáltatása, melyet szeretnél bemutatni az applikáción keresztül, ide kattintva azonnal megteheted.

Az alkalmazás Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye és a Tisza-tó turisztikájával indult, jelenleg Budapest belvárosa, Siófok, Eger és környéke áll feltöltés alatt. A kiterjesztés folyamán fókuszba helyezzük a turisták által kedvelt térségeket, melyekkel napról napra bővül az alkalmazáson keresztül elérhető adatbázis. Használatához internetkapcsolat szükséges.

Jelenleg egy nyílt béta teszt verzió érhető el, ezért kérjük, ha bármilyen észrevételed van vagy hibával találkoztál, írd meg nekünk (Applikáción belül: Rólunk menüpont, "Ötletem van" vagy "Hiba bejelentés" gombok segítségével).

Töltsd le ingyenesen! Jelenleg android verzióban érhető el.

Az alkalmazásunk elérhető 4.4 és annál magasabb verziójú androidos készüléken. Az IOS verzió fejlesztése folyamatban van!

Funkciók

Az applikáció minden funkciója ingyenes!left

Látványosság

left

Természeti érték

left

Túra

left

Város

left

Étkezés

left

Szállás

left

Szórakozóhely

left

Dohánybolt

left

Sport

left

Strandok és Fürdők

left

Pénzügyi szolgáltatás

left

Passzív szabadidő

left

Aktív szabadidő

left

Extrém szabadidő

left

Horgászat

left

Bolt

left

Szerencse

left

Szépségápolás

left

SOS

left

Egyedi különleges helyek

left

Egyéb szolgáltatások

Miért érdemes előfizetni a TouristGuide Hungary alkalmazásra?


CSOMAGOK

PRÉMIUM

ALAP

INGYENES

Főkategóriák megadása

A szolgáltatásodat főkategóriákba csoportosíthatod. Ez az elsődleges keresési feltétel, érdemes megadnod minden főkategóriát, melyet a szolgáltatásod biztosítani tud. Ha szállás főkategóriád van és annak saját étterme is működik, az étkezés főkategóriát csak abban az esetben jelöld be, ha külső vendégeket is fogad. Minél több főkategóriába tudod sorolni a szolgáltatásodat annál több keresésben fog megjelenni, így a TouristGuide felhasználók többször Rád találnak!

4 db 2 db 1 db

Jellemzők megadása

A szolgáltatásodat jellemzők megadásával is kereshetővé tudod tenni a TouristGuide alkalmazáson keresztül. Minél több jellemzővel rendelkezik a szolgáltatásod, annál több keresési feltételnek fog megfelelni, ezáltal többször találnak Rád a TouristGuide felhasználók. Jellemző pl: Étel- italválaszték, Felszereltség, Kisállat bevihető, Parkolási lehetőségek,Légkondi.Wifi, Fizetési lehetőségek stb. Akadálymentesített, Menüs étkezés stb.

Nincs korlát 40 db

Képek megjelenítése a galériába

Sok felhasználó előnyben részesíti azokat a szolgáltatásokat, ahol megfelelő mennyiségű kép áll rendelkezésükre. A megfelelő vizuális élmény hatása döntő szerepet játszhat szolgáltatásod igénybevételéhez.

20 db 7 db

Profil / Logo kép feltöltés

Adatfeltöltés és aktualizálás online webes felületen keresztül

Az adatok aktualizálását Te is felár nélkül elvégezhezheted a TorusitGuide online webes felületén keresztül. Amennyiben csapatunk regisztrálta szolgáltatásodat és nem kaptál érvényes belépési adatokat, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk. Így ha van olyan aktualizálás amit magad szeretnél elvégezni, megteheted, de emellett ha igény van rá a fent említett felárért a TouristGuide csapata elvégzi a kért módosításokat.

Szolgáltatásának bemutatása

Ha a keresési feltételeknek megfelel a szolgáltatásod, akkor térkép és lista nézetben is elérhető a TourisGuide felhasználók számára, azonban ha a kiemelt megjelenést választod, szolgáltatásod előnyt élvez a keresési találatok között.

Bemutatkozó szöveg

Maximum 3000 karakteres bemutatkozó szöveget adhatsz meg szolgáltatásodhoz.

Kiemelt megjelenés

Az alkalmazás által megjelenített találatok között biztos, hogy az első helyek egyikén fogsz szerepelni, így hamarabb érnek el a leendő vendégeiddel!

Programok és események megjelenítése

Népszerűsíthetsz bármilyen általad szervezett programot a TouristGuide-on, amivel még több vendéget tudsz elérni az alkalmazáson keresztül!

Útvonaltervezés és navigáció

A felhasználók rögtön elérhetnek az útvonaltervezőnk és navigációnk segítségével, így az alkalmazás felhasználói könnyedén eltalálnak Hozzád!

Átirányítás web és facebook oldaladra

Közvetlen elérést biztosítunk Web és Facebook oldaladra interaktív gombok segítségével!

Azonnali telefonálás és email írás

Interaktív gombok segítségével azonnali telefon hívás és email küldés lehetőséget biztosítunk irányodba!

Nyitvatartás megjelenítése

Nyitvatartásod pontos megadásával a vendégek előnyben részesítik a Te szolgáltatásodat!

Időpont- és jegyfoglalás

Lehetőséged van saját foglalási rendszeredet (időpont, jegy) megosztani az alkalmazáson belül. Így leendő vendégeid egyetlen kattintással foglalni tudnak.

Videók közzététele

A video marketing egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Éppen ezért lehetőséget biztosítunk vidók megosztására is az alkalmazáson keresztül.

Árlista, akciók és további fontos információk kiemelt közzététele

Megoszthatod étel- és itallapodat, árlistádat, heti menüdet, kedvezményeidet, akcióidat a Toursitgude-on keresztül. Ez web és facebook oldalad ide vonatkozó hivatkozásaival történik.

Szállás- és asztalfoglalás

Lehetőséged van saját foglalási rendszeredet (szállás, asztal) megosztani az alkalmazáson belül, illetve közvetlen elérést biztosítunk a létező Szallas.hu és Booking.com-os foglalási oldaladhoz. Így leendő vendégeid egyetlen kattintással foglalni tudnak.

Szolgáltatásaink

ÁRAK

1 hónap

3 hónap

6 hónap

12 hónap

Ár

2 990 Ft

8 590 Ft

16 490 Ft

29 900 Ft

Ár

1 990 Ft

5 790 Ft

10 990 Ft

19 900 FtIngyenes

Ingyenes

Ingyenes

Ingyenes

Adatfeltöltés és aktualizálás

Amennyiben előfizetett, kiemelt partnerünk leszel, a regisztrációt és az adatok első feltöltését a TouristGuide Hungary csapata ingyen vállalja Neked. A továbi adataktualizálást is vállaljuk a táblázatban megadott feltételekkel.

500 Ft / alkalom 800 Ft / alkalom 1 000 Ft / alkalom

Ha van olyan szolgáltatásod, melyet szeretnél bemutatni a turistáknak vagy a helyi lakosoknak a TouristGuide Hungary mobilalkalmazáson keresztül, akkor kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Amennyiben szeretnél előfizetett, kiemelt partnerünk lenni, a regisztrációt és az adatok első feltöltését a TouristGuide Hungary csapata ingyen vállalja Neked. Ha kéred, akkor átadjuk Neked a feltöltő felület kezelését vagy alkalmanként 500 Ft felár ellenében a TouristGuide Hungary csapata vállalja ezt Neked. A feltöltő felület naprakészen tartása nagyon fontos, hiszen így tudod közölni az aktuális adatokat a leendő vendégeiddel. Kérdés és igény esetén lépj velünk kapcsolatba.

A videók feliratokat tartalmaznak.


Első belépés privát linkkel


Megtekintés YouTube-on

Adatok aktualizálása


Megtekintés YouTube-on

touristguideinform@gmail.com      (marketing információk esetén)
touristguidedev@gmail.com      (technikai információk esetén)